Özdilek

Güncel

Tek ipucu bu dövmeler

Geçen Perşembe günü Kandıra yolu Çayırköy mevkiinde işkence edilerek öldürülmüş, iki kolu bilekten balta ile kesilmiş halde bulunan kadının kimliği henüz belirlenemedi.

26 Ocak 2015 Saat: 17:42
Tek ipucu bu dövmeler
Tek ipucu bu dövmeler

Geçen hafta Perşembe günü Kandıra Yolu Çalköy mevkiinde yol kenarındaki bir tarlada, işkence edilerek öldürüldükten sonra, iki kolu bileklerinden balta ile kesilmiş halde bulunan 25-30 yaşlarındaki kadına ait cesedin kimliği henüz belirlenemedi. Cinayeti çözmek için Jandarma bünyesinde uzmanlardan oluşan bir ekip kuruldu. Cinayetin aydınlanabilmesi için, öncelikle kurbanın kimliğini belirlemek gerekiyor. YABANCI OLABİLİR Jandarma, “Kesik el cinayeti” olarak tanımlanan korkunç cinayeti çözmek için, daha önce yine Kandıra yolu bölgesinde öldürülen Serpil Öğretmen’in cinayetini çözen ekibi görevlendirdi. Dövülerek öldürüldüğü, öldükten sonra bileklerinin parmak izi tespiti yapılamasın diye kesildiği belirlenen genç kadının yabancı uyruklu olabileceği de tahmin ediliyor. Jandarma ve polise, çok sayıda ihbar geldi. Ancak yapılan araştırmalarda bu ihbarların hiç birinin doğru olmadığı ortaya çıktı. DÖVMELER ARAŞTIRILIYOR Korkunç bir cinayete kurban giden genç kadının iki kolunda şeytan ve çocuk motifli dövmeler bulunuyor. Cinayeti çözmekle görevlendirilen ekip, bu dövmelerin nerede yapıldığını da araştırıyor. Jandarma, ilimizdeki dövmecilerde bir ipucuna ulaşamadı. İstanbul’da dövme işi yapanlara da kadını tanıyıp, tanımadıkları soruluyor. Henüz bir ipucu bulunmamasına rağmen, bu tür cinayetleri çözme konusundaki uzmanlıkları bilinen Jandarma cinayet masası ekiplerinin er geç olayı çözeceklerine olan güven devam ediyor. Genç kadının başka bir yerde öldürülüp, cesedinin Çayırköy bölgesine bırakıldığı tahmin ediliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat