Özdilek

Güncel

Temel kazısı istinat duvarını çökertti !

İzmit ilçesi Gültepe Mahallesi Miralay Mümtaz Caddesi üzerinde yapılmakta olan bir inşaatın arkasında bulunan istinat duvarı çöktü.

15 Mart 2018 Saat: 12:00
Temel kazısı istinat duvarını çökertti !
Temel kazısı istinat duvarını çökertti !

İzmit  Gültepe Mahallesinde Miralay Mümtaz Caddesi üzerinde yapılan  bir  konut inşaatının arka kısmında bulunan, Kırkmeşe Sokak’ın altında kalan İstinat duvarından önce sesler geldi. Ardından ise büyük bir gürültü ile çöktü. Olay sırasında istinat duvarının  üzerinden geçmekte olan  yolda park halinde duran  bir araç ile elektrik  ve telefon kablolarının geçtiği direkte aşağı yuvarlandı.olayda   duvarın çökmesi ile aşağıya yuvarlanan  41  RT 478  plakalı aracın şoförü Öcal  Özyağlı, " Ben park halinde duran aracıma binmek için   yanına geldim.Etraftakiler beni uyardı. hemen kenara çekildim. 5 saniye sonra   duvar çöktü  dedi. Olayın ardından bölgeye gelen belediye ekipleri, çevrede önlem alırken,  devrilen direğe bağlı  olarak kopan elektrik ve  telefon internet  hatlarının   onarımı için  ekipler geldi. Olay sırasında  yolda  ve  inşaatta kimsenin olmayışı büyük bir faciayı önledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat