Özdilek

Güncel

TEOG sonuçları açıklandı!

2016 TEOG sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. 8. sınıf öğrencilerinin büyük bir sabırsızlıkla beklediği 2016 TEOG tercih yerleştirme sonuçları MEB tarafından erişime açıldı.

11 Ağustos 2016 Saat: 18:02
TEOG sonuçları açıklandı!
TEOG sonuçları açıklandı!

Yerleştirmeye Esas Puan’a (YEP) göre öğrenci alan devlet liselerine yerleştirme sonuçları belli oldu. Öğrenciler, www.meb.gov.tr, oges.meb.gov.tr ve e-okul.meb.gov.tr adreslerinden, T.C. kimlik numarası ve okul numarasıyla sonuçlarını öğrenebilecek.

2016 TEOG sonuçları açıklanır açıklanmaz sosyal medyada kısa sürede gündeme damga vurdu. İstedikleri liseye girebilmek öğrenciler büyük heyecan yaşadı. 2016 TEOG tercih yerleştirme sonuçlarından liseye yerleşemeyen öğrenciler için nakil yolu 2. şans olarak göze çarpıyor. Peki boş kalan kontejanlar için işlemler ne zaman yapılacak? Nakil işlemleri ise yapılan son açıklamaya göre 15 Ağustos'ta başlayacak.  2016 TEOG tercih yerleştirme sonuçları açıklandı. Peki kayıtlar ne zaman yapılacak? 

BOŞ KONTENJANLAR 15 AĞUSTOS'TA İLAN EDİLECEK

LİSE NAKİL İŞLEMLERİ
Yerleştirmeye esas 1. nakil tercih başvuruları, 15-19 Ağustos, ikinci nakil başvuruları 22-26 Ağustos'ta, 3. nakil başvuruları 29 Ağustos-2 Eylül tarihlerinde yapılacak.
15 Ağustos:              Boş kontenjan ilanı
15-19 Ağustos:         1. Nakil Dönemi
19 Ağustos:              1. Nakil Sonuçları
22-26 Ağustos:        2. Nakil Dönemi
26 Ağustos:              2. Nakil sonuçları
29 Ağustos-2 Eylül:  3. Nakil Dönemi
2 Eylül:                      3. Nakil sonuçları

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat