Özdilek

Güncel

Terziler Odası Ankara’daydı

Kocaeli Terziler Odası Federasyon seçimi için Ankara’daydı.

24 Haziran 2014 Saat: 13:32
Terziler Odası Ankara’daydı
Terziler Odası Ankara’daydı

   Oda başkanı Şaziye Kahramanlı ve yönetim kurulu üyeleri Cumartesi gecesinden gittikleri Ankara’da seçimi destekledikleri mevcut başkan Sinan Turhan’ın kazanmasını sağladılar.

Geçen seçime göre fark azaldı

Üçüncü dönem için tekrar aday olan Terziler Federasyonu mevcut başkanı Sinan Turhan’ın geçtiğimiz seçimde aldığı farklı sonuç bu seçimde tekrarlayamadı fakat seçimi yine de 16 oy farkla Sinan Turhan kazandı ve tekrar Federasyon başkanı oldu.

Kocaeli mevcut başkanı destekledi

Şaziye Kahramanlı başkanlığında Ankara’da temsil edilen Kocaeli Terziler Odası, kurulan dostluğa ve ilişkiye sadık kalarak mevcut başkan Sinan Turhan’ı destekleme kararını Sinan Turhan’a verdiği oylarla uygulamış oldu.  Seçimi yeni yönetimi ile birlikte tekrar kazana Sinan Turhan’ın seçim akşamı verdiği yemeğe kalamayan ve tekrar yollara düşen Kocaeli Terziler Odası yönetimi Başkan Şaziye Kahramanlı, Mürvet Kanbur, Süheyla Sudar, Şükrü Duymuş, Rıfat Özdemir, Turgay Umutlu ve Turgut Baytimur seçim akşamı döndükleri kentte kutlama yapmadan evlerine dağıldılar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat