Özdilek

Güncel

TGB'LİLER AKP'NİN BİLETİNİ KESİTİ!

Yolsuzluk operasyonlarını protesto eden TGB İl Örgütü kartonda hazırladıkları ve Halk Turizm adını verdikleri sembolik otobüs biletini, AKP il binası önüne kurulan polis barikatları önüne bırakarak ilginç bir eyleme imza attı

22 Aralık 2013 Saat: 14:09
TGB'LİLER AKP'NİN BİLETİNİ KESİTİ!
TGB'LİLER AKP'NİN BİLETİNİ KESİTİ!

Ünlü işadamlarının ve bakan oğullarının isimlerinin de karıştığı Türkiye’yi sarsan yolsuzluk operasyonlarına ülke genelinde tepkiler çığ gibi büyüyor. Türkiye’nin dört bir yanında AKP iktidarı aleyhine gerçekleştirilen eylemlerin Kocaeli durağı önceki akşam farklı bir protesto gösterisine ev sahipliği yaptı. Eylemciler karton kağıttan yaptıkları ve üzerinde gidiş yeri Pensilvanya yazan sembolik otobüs biletini AKP il binası önüne bırakmak istedi. Polis ekipleri Halk Turizm adı verilen sembolik otobüs biletini parçalayarak AKP İl Binası önündeki çöp konteynırına attı.
 

YAŞASIN ONURLU YOKSULLUĞUMUZ
Gezi Parkı eylemlerinde de buluşma noktası olan Cumhuriyet Parkı’nda Türkiye Gençlik Birliği öncülüğünde birçok vatandaş bir araya geldi. Yolsuzluk operasyonu kapsamında yapılan baskınlarda Halk Bankası genel müdürünün evindeki ayakkabı kutularında  4 buçuk milyon dolar bulunmasına tepki gösteren grup ‘Yaşasın Onurlu Yoksulluğumuz’ şeklinde sloganlar atarak AKP il binasına doğru yürüyüşe geçti. Alemdar Caddesi üzerinden Yürüyüş Yolu’na çıkarak AKP il binasına yürüyen grubun taşıdığı ‘Ay resmen yolsuzluk’ , ‘Benim Sadık yarim yeşil dolardır’ yazılı dövizler dikkat çekti. Yaklaşık 200 kişinin ‘’Hükümet İstifa’’ sloganlarıyla yürüdüğü eylemde polis ekipleri AKP il binası önünde geniş güvenlik önlemleri aldı.
 

TEK YÖN BİLET
 AKP il binası önünde grup adına bir basın açıklaması yapan TGB İl Sekreteri Emre Kar, ülkeyi bölmek isteyenlerin kirli bir kavga içerisinde olduğunu söyledi. Kar ‘’Yüzlerce emekçinin alın terini gasp edenler şimdi birbirlerini ele veriyor, ayakkabı kutularından milyon dolarlar çıkartıyor, birbirlerinin kasetlerini yayınlama yarışına giriyor. Bizler Atatürk Gençliği, Türk halkı olarak bu oyunu bozarız. Böyle bir tiyatroya izin vermeyiz’’ diye konuştu. İktidara ve Fettullah Gülen cemaatine ABD için tek gidiş bilet almanın farz olduğunu dile getiren Kar ‘’Bizlerin AKP il binası önüne bırakmak istediği bir biletimiz var’’ dedi. 
 

POLİS ÇÖPE ATTI
Kağıt ve kartondan ‘Halk Turizm’ ismini vererek hazırladıkları sembolik otobüs biletini gösteren TGB’liler, AKP il binası önünde geniş güvenlik önlemleri alan polis ekiplerine ‘Bu bileti AKP’nin binası önüne bırakmak istiyoruz’’ diye seslendi. Biletin herhangi bir zararı olmadığını belirten eylemcilere polis ekipleri izin vermedi. Üzerinde, gidiş yeri Pensilvanya ve yolcu bilgileri Recep Tayyip Erdoğan yazan sembolik otobüs bileti polis barikatı önüne bırakan grup olaysız bir şekilde dağıldı. Barikatın önünden polis ekipleri tarafından kaldırılan bilet ise parçalanarak AKP il binası önündeki çöp konteynırına atıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat