Özdilek

Güncel

Toker İddiali Geliyor

29 Mayıs Pazar günü yapılacak olan (KYÖD) kongresi için, Mehmet Toker, aday yönetimini tanıttı.

25 Mayıs 2016 Saat: 11:55
Toker İddiali Geliyor
Toker İddiali Geliyor

İddiali bir yönetimle 29 Mayıs'da yapılacak kongire öncesi yönetim üyelerini basına tanıttı.

Kente ve sivil toplum kuruluşlarına dair önemli mesajlar veren Mehmet Toker, Kenti Kucaklayacaklarını söyledi. KYÖD yönetimi olarak,sadece muhalif duruş değil bizler proje üretip sonuçlarını görmek istiyoruz.dedi.

   KYÖD’ü bir büyük aile olarak bir Proje Üretim Merkezine dönüşeceğini söyleyen Toker, “Birbirini özleyen, bir arada olmaktan mutlu olan, geleceğe umutla bakan, ailemiz ve kentimize dair kendini aşan, gelişmiş ileri düzeyde hedefler koyabilen bir KYÖD ailesi haline yeniden dönüşeceğiz. Kentsel yaşamın tüm alanlarına ve 7’den 77’ye tüm boyutlarına karşı ilgili, duyarlı bir büyük aile olarak, kentin tüm kesimleriyle buluşan, birlikte üreten, yaşamı paylaşan bir KYÖD'ü yeniden inşa edeceğiz” dedi. Toker, görev süresince diğer sivil toplum örgütleri ile buluşan, iletişim ve birlikte çalışma ağırının geliştirilmesine yönelik çaba içinde olunacağını, buna öncülük edileceğini de aktardı.

KYÖD’ün bu hedeflere ulaşabilmesi için; üyelerin derneğe aidiyet duygusunun güçlendirilmesinin önemine vurgu yapan Toker, “Sorunlarıyla bunalmış bir kentten, umuda koşan bir kente yolculuk temel şiarlarımızdan olacaktır. Kocaeli, sağlıklı ve mutlu insanların yaşadığı bir kent olmalıdır.” dedi. Toker, daha sonra 18 kişilin aday yönetimi tanıttı.

TOKER’İN EKİBİ

Mehmet Toker’in aday yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor:

Demet Arslanbaş(KOÜ öğr.gör.), Pelin Emir (Proje Koordinasyon Finans Uzmanı), Ayşin konak(KOÜ Öğr.Gör.), Ayfer Öz(Doktor), Didem Turan(Avukat), Bahar Uzman(İng.Öğretmeni), Umur Alkan Akbacak (Çevre Müh.), Erdem Çakır(Rekreasyon uzmanı), Aykut Çelik(Doktor),  Muharrem Çelik(İşletme mezunu), -Cemil Çetin(Mali Müşavir), Sinan Demir (İdareci), H.Cemal Hüseyin (Makine Müh.), Veysel İnaltekin (İktisatçı-Yönetici), Muharrem Köse (Öğretmen), Ufuk Pekmertol(Yük.Orman müh.), Hakan Yılmaz(Mali Müşavir)

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat