Özdilek

Güncel

Topaca: Askerlik severek yapılmalıdır

Vali Ercan Topaca Ramazan Bayramı sebebiyle İl Jandarma Komutanlığı’na giderek askerlerle bayramlaştı. Askerlere nasihatlerde bulunan Topaca, “Kutsal olan askerlik görevini severek yapmalıyız” dedi.

28 Temmuz 2014 Saat: 18:20
Topaca: Askerlik severek yapılmalıdır
Topaca: Askerlik severek yapılmalıdır

Vali Ercan Topaca Ramazan Bayramı sebebiyle İl Jandarma Komutanlığı’na giderek askerlerle bayramlaştı. Vali Ercan Topaca’ya vali yardımcısı Aziz İnci, İl Jandarma Alay Komutanı Vekili Yarbay Mustafa Ertürk, İzmit Kaymakamı Vekili Mustafa Ünlüsoy, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zekeriya Özak ve AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek eşlik etti. Askerlerle tek tek bayramlaşan vali Topaca, vatani görevini yapan askerlere nasihatlerde bulunarak kutsal olan askerlik görevinin severek yapılması gerektiğini söyledi.

 

HEPİMİZ BU GÖREVİ YAPTIK

Askerlerle tek tek bayramlaştıktan sonra kısa bir konuşma gerçekleştiren Vali Ercan Topaca, “Öncelikle hepinizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Bayramı ailenizden çok uzaklarda geçiriyorsunuz. Hepimiz kutsal askerlik vazifemizi yerine getirdik. Askerlik görevi çok kutsaldır ve bu kutsal görev severek, mutlulukla yapılmalıdır” açıklamasında bulundu. Vali Topaca konuşmasını tamamladıktan protokol üyeleriyle birlikte kokteyl yapılacak bölüme geçerek bir süre askerlerle sohbet etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat