Özdilek

Güncel

Torba Yasasası mühendisleri ayağa kaldırdı

Torba Yasa kapsamında İmar Kanunu’nda yapılmak istenen değişiklikler mühendisleri ayağa kaldırdı

27 Ocak 2015 Saat: 12:21
Torba Yasasası mühendisleri ayağa kaldırdı
Torba Yasasası mühendisleri ayağa kaldırdı
Perşembe akşamı Gebze’de yürüyüş var. TMMOB Kocaeli İKK Sekreteri Arsal Arısal değişimin kaçak yapılmanın ve meslekte tekelleşmenin, taşeronlaşmanın önünü açacağını söyledi.

Hükümetin Torba Yasa kapsamında yer alan İmar Kanunu ile bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısı Gebze’de protesto edilecek. 29 Ocak Perşembe günü akşamı 18.30’da TMMOB Gebze binası önündün Cumhuriyet Meydanı’na düzenlenecek yürüyüş öncesi önceki gün Gebze Ticaret Odası Meclis Salonu’nda seminer düzenlendi.

Seminere konuşmacı olarak TMMOB İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri ve Kocaeli Mimarlar Odası Başkanı Arsal Arısal ile Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ünal Özmural katıldı. MMO Gebze Temsilciliği Başkanı Çetin Temel’in açış konuşmasıyla başlayan semineri MMO yönetici ve üyelerinin yanı sıra Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Özhan Aşkın Öztürk ile İMO Gebze üyeleri de izledi.

ÇETİN TEMEL’DEN YÜRÜYÜŞE DAVET

MMO Gebze Temsilciliği Başkanı Çetin  yaptığı açıklamada, Torba Yasa ile birlikte yapılacak İmar Kanunu değişikliklerinin gerek toplumu, gerekse mesleklerini ciddi şekilde riske edecek boyutlarda olduğunu belirtip buna göz yummalarının ve müsaade etmelerinin söz konusu olmadığını söyledi. Temel önümüzdeki perşembe günü akşamı 18.30’da TMMOB Gebze Binası önünden başlatacakları yürüyüş ve basın açıklamasına tüm sivil toplum örgütleri ve vatandaşları beklediklerini dile 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat