Özdilek

Güncel

Trabzonlular kurtuluşu kutladı

Trabzon’un kurtuluşunun 98’ncı fethinin 555’üncü yılı olması vesilesiyle önceki akşam Gebze Trabzonlular Derneği tarafından bir kutlama programı gerçekleştirildi.

25 Şubat 2016 Saat: 21:13
Trabzonlular kurtuluşu kutladı
Trabzonlular kurtuluşu kutladı

rabzon’un kurtuluşunun 96’ncı fethinin 553’üncü yılı olması vesilesiyle önceki akşam Gebze Trabzonlular Derneğitarafından bir kutlama programı gerçekleştirildi. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen kutlama programına çok sayıda kişi katıldı.

Düzenlenen kutlama programına Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, AKP Kocaeli Eski Milletvekili Eyüp Ayar, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Çayırova İlçe Müftüsü İbrahim Kadıoğlu, CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz, Tarihçi-Yazar Yavuz Bahadıroğlu, Gebze Trabzonlular DerneğiBaşkanı Halil İbrahim Kadıoğlu, AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve çok sayıda dernek üyesi ve vatandaş katıldı. saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda ardından protokol konuşmaları yapıldı. Protokol konuşmalarının ardından Türkiye Kuran-ı Kerim güzel okuma birincilerini Kuran-ı Kerim okudular. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat