Özdilek

Güncel

Trafik, inşatçıya emanet!

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Trafik, inşatçıya emanet!

 

Gebzede Cuma günü öğleden sonra aşırı sıcak var dışarıda…Cumanın ardından insanlar yine gölgeye çekilmiş… Aşırı ve nemli bir sıcak var ortada…Ve E-5’in İstanbul istikametinden Anibal’den Tübitak Köprüsü’ne sapıyoruz,daha doğrusu sapmak istiyoruz. Ama ne gezer? Oradaki çalışmalar sonucu yol tıkanmış. Kimin nerden geldi ve nereye gittiği belli değil. Uzun uzun treylerler dönmek istiyor ama nafile. Sıcaktan sürücüler perişan olmuş.

Sinyalizasyon zaten yok da, trafik polisi de yok…

 

Trafiği bir inşaat işçisi yönlendiriyor. Eline almış bayrağı.

Şu bizim ara sıra Gebze Trafiği’ne çıkan Uşaklı Ali’yi arıyoruz vallahi! Hani gönüllü trafikçimiz. Başında askeri beresi, üzerinde bol, rozetli üniforması…Ağzına düdüğü alıp el ve kol hareketleri ile ne güzel bir zamanlar trafiği idare ediyordu. O bile yok şimdi…

Neredesin Aliiiii !

İlgili ve yetkililerin medyadaki salon görüntüleri muhteşem. Gebze onlara göre güllük gülistanlık. Ama trafik keşmekeşi o biçim.

Emniyetin Gebze yetkilileri biraz eleştiri yapıldı mı hemen burun kıvırıyorlar, hemen güceniyorlar…Bakarsınız bu yazıdan sonra da bazı medya organlarında, “ Gebze’de Trafik Çok akışkan ve sorunsuz” başlıklı haber de çıkabilir yani…Şaşmayınız eğer çıkarsa!..

Bu arada Şu bizim inşaatçı çocuğu da trafikçi yapsalar artık iyi olur.

Öyle değil mi Sayın Kaymakamım?!

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat