Özdilek

Güncel

Tuna Durmaz hayatını kaybetti

İzmit Barlar Sokağında geçen ay bar çıkışı çıkan tartışmada başından vurulan Kocaelispor’un fanatik taraftar grubu Hodri Meydan’ın tribün liderlerinden Tuna Durmaz(35) tedavi gördüğü hastanede gösterilen tüm çabaya rağmen kurt

27 Kasım 2013 Saat: 16:46
Tuna Durmaz hayatını kaybetti
Tuna Durmaz hayatını kaybetti

Olay, 5 Ekim Cumartesi günü gecesi saat 00.30 sıralarında Kemalpaşa Mahallesindeki Barlar Sokağında meydana gelmişti. Bar çıkışı yaşanan tartışmada Tuna Turmaz, başına girip çıkan mermiyle ağır yaralanmıştı. Önce İzmit Seka Devlet, daha sonra da Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Tuna Durmaz, 52 gün süren yaşam savaşını kaybetti.

M.Alipaşa Mahallesi Kavaklar Caddesi Güreşen Sokakta oturan, MAP Kavaklı Spor Kulübü eski başkanlarından merhum Mehmet Ali Durmaz’ın oğlu ve bekar olan Tuna Durmaz’ın cenazesi yarın (perşembe) Fevziye Camiinde öğleyin kılınacak namazın ardından, Asri Mezarlık’ta yatan babasının yanında defnedilecek.

Barlar Sokağındaki silahlı tartışmanın ardından başlatılan soruşturmada Tuna Durmaz’ı vurduğu iddia edilen bar sahiplerinden Volkan B.(29) ile Gürkan B.(28) tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken Gökhan D.(30) ise tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat