Özdilek

Güncel

Türk Metal Sendikası Gebze Dilovası Şubesi İftarda

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

    Türk Metal Sendikası Gebze Dilovası Şubesi Çatı Restoran’ta düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe şubeye bağlı işyerlerindeki sendika temsilcileri ve şube yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeleri tam kadro katıldılar.

 

 

İftar öncesi temsilciler ve diğer katılımcılarla yakından ilgilenen Şube Başkanı Uysal Altundağ, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve yardımlaşma ayı olduğunu belirten Başkan Altundağ, “Mübarek Ramazan ayı on bir ayın sultanı olduğu gibi, aynı zamanda insanlığı karanlıktan aydınlığa, alçaklıktan yükselişe, delaletten hidayete götüren yüce kitabımız Kur’an‘ın indiği aydır. Ne mutlu bize ki, bu mübarek ayda birlik beraberlik içinde bugün burada beraberiz. İnşallah bu beraberliğimiz hep devam edecek“ temennisinde bulundu.

Birlik ve beraberliğin hayatın her alanında önemli olduğunu vurgulayan Altundağ, “Bizler için bunun önemi bir başkadır. Bizim gibi hak arama davasını yürüten insanlar için bu birlik daha da önemlidir. Çünkü bizler işçinin alın terini kurumadan almak için niyet etmiş, bir araya gelmiş insanlarız“ dedi. Mehmet Akif Ersoy‘un “Girmeden tefrika, bir millete düşman giremez; Toplu vurdukça yürekler, onu top sindiremez…” dizelerini okuyan Şube Başkanı Uysal Aaltundağ, “Sizlerin ve üyelerimizin cesur yürekleri sayesinde yıkılmaz bir kale gibi duran teşkilatımız, inşallah bütün metal işçilerinin gelecekteki katılımıyla, işçinin hak davasını savunan tek sendika olacaktır.” Diye konuştu. Sözlerini “Bir olalım, iri olalım, diri olalım” diyerek tamamlayan Başkan Uysal Altundağ, herkesin yaklaşan Ramazan bayramını da şimdiden kutlayarak afiyet olsun dileklerinde bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat