Özdilek

Güncel

Türk Pirelli 54 yaşında

Türkiye’nin yollarını ilk Türk lastiği ile buluşturan Türk Pirelli, 54. yaşını, Köseköy’de bulunan fabrikasının yemekhanesinde işçilerle kutladı. Törende, fabrikada 10, 20 ve 25 yılını doldurmuş olanlara kıdem plaketleri ve hedi

23 Aralık 2014 Saat: 15:32
Türk Pirelli 54 yaşında
Türk Pirelli 54 yaşında

140 yıllık geçmişiyle faaliyetlerini sürdüren Pirelli’nin 1962 yılında Kartepe Köseköy’de kurduğu Türkiye fabrikası Türk Pirelli, 140 bin metrekaresi kapalı alan olmak üzere 200 bin metrekarelik alanda yıllık 110 bin ton üretim miktarına ulaşıyor. Fabrikada bin 700 işçi çalışıyor. Gelişmiş teknolojisi ve ar-ge merkezi Formula 1 pilotları için lastik üreten Türk Pirelli İzmit Fabrikası, “Şampiyonların fabrikası” olarak da tanımlanıyor. Türkiye ve bölge ekonomisine katkı sağlamanın haklı gururunu yaşayan Türk Pirelli, bugün 54 yaşında.


KIDEM PLAKETİ VERİLDİ
İlk Türk lastiğini üreten Türk Pirelli Lastikleri A.Ş., kuruluşunun 54., üretimin ise 52. yılını fabrika yemekhanesinde düzenlenen törenle kutladı. Programda; Türk Pirelli Genel Müdürü Mete Ekin, Fabrika Müdürü Hakan Yalnız, Personel Direktörü Muhittin Kızıler, Kalite Direktörü Bahadır Özer, Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan, sendika yöneticileri, temsilcileri ve fabrika çalışanlarından bir grup yer aldı. Törende, fabrikada 10, 20 ve 25 yılı doldurmuş çalışanlara plaket ve hediyeleri takdim edildi.


SATIŞLARIMIZ ÇOK İYİ
2010 yılından bu yana Türk Pirelli’nin Genel Müdürü olan Mete Ekin, törende yaptığı konuşmada piyasadaki daralmanın geçici olduğunu tahmin ettiğini ifade ederek, “Bugün piyasada satılan her 4 lastikten biri Pirelli’ye aittir. Özellikle kış lastikleri uygulaması nedeniyle canlı kalan pazarda, kamyon lastiği satışlarımız çok iyi. Premium segmentte lider durumdayız. Üretim esnasında kesinlikle kaliteden ödün vermeyen anlayışımız nedeniyle bugün piyasadan hatalı lastik gelmemektedir. Tüm çalışanlarımız ile hep birlikte bir bütün olarak daha iyi kaliteli üretim yapmayı hedefliyoruz” dedi.


SİZLERİN SAYESİNDE
Ekin’in ardından söz alan Fabrika Müdürü Hakan Yalnız ise çalışanlara yönelik bir konuşma yaparak, “Her türlü piyasa şartlarında, müşteri memnuniyeti ve talebini anında karşılayacak kapasiteye sahibiz. Türk Pirelli olarak lastik pazarına kaliteli ürünler sunuyoruz. Dünya genelinde birkaç yıldır devam eden krizler doğal olarak bizi de etkilemektedir. Lastik piyasasında kıyasıya bir rekabet yaşanmaktadır. Bu sebeple kalitemizi sürekli üst seviyede tutarak ve maliyet giderlerini azaltarak yolumuza davam edeceğiz. Şirketin bugünlere gelmesinde katkısı olan, emeği geçen sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

25 YIL KIDEM ALAN MEMURLAR
Mustafa Kemal Şakar, Alev Çığır, Raif Çelik.

20 YIL KIDEM ALAN MEMURLAR
Oğuz Özgiray, Ayhan Avcı, Mehmet Tatar.
15 YIL KIDEM ALAN MEMURLAR
Aykut Ay, Ertan Akman.

10 YIL KIDEM ALAN MEMURLAR
Can Alataş, Serkan Topal, Yakup Elbüken, Altuğ Kesim,

5 YIL KIDEM ALAN MEMURLAR
Bülent Tağa.

25 YIL KIDEM ALAN İŞÇİLER
Recep Akkaş, İsmail Öztürk, Cengiz Özer, Burhan Çoşkun, Alaattin Küçük, Murat Kuttekin, Halil Balaban, Aydın Tarcan, İbrahim Bilir, Özer Varol, Vecdi Akgündüz, Yılmaz Özyer.

20 YIL KIDEM ALAN İŞÇİLER
Recep Yedekçi, Cemal Balık, Hüseyin Efe, Taner Gökalp, Ahmet Öngel, Ahmet Yaşar, Necati Satılmış, Zayım Erdem, Salih Akcan, Müjdat Aktaş, Hasan Fehmi Bal, Kenan Yıldız, Vahit Aslan, Mehmet Bakırözü, Cengiz Mollaoğlu, Cezmi Genç, Ahmet Demirci, Çetin Karataş, Erdem Şirin, Ali Koyun, Murat Nabi Kartal, İsmail Alev, Gürcan Aslan.

15 YIL KIDEM ALAN İŞÇİLER
Erkan Timur, Giray Tunakan, Ahmet Şerit, Hasan Çelik, Aykut Batit, İrfan Çelik.

10 YIL KIDEM ALAN İŞÇİLER
Murat Önal, Alper Yalta, Alper Erkmen, Taylan Öney, Hüseyin Botur, Erdoğan Düzeltici, İsmail Çakar, Oğuzhan Gencer, Mehmet Akif Karacan, Serkan Dinç, Ahmet Peçe, Samet Kuru, Ferhat Sandıkkaya, Erdem Koç, Ümit Çakıt.

5 YIL KIDEM ALAN İŞÇİLER
Adem Yaldız, Adem Bayraktar, Caner Ejderoğlu, Sertan Coşkun, Volkan Oğuz, Abdullah Açıkgöz, Melih Özkan, Bahadır Bilgili, Erkan Canbay, Arda Calap, Aycan Akgüneş, Aziz Uzuner, Cuma Ekmekçi, Fatih Kayabay, İsmail Özdemir, Kenan Akar, Ertuğrul Yücel Sarı, Sami Noğay, Ömür Sar, Halil Dağ, Yusuf Öztürk, Ertan Güdü, Şenol Gözmen, Tamer Öz, Coşkun Ateş, Levent Şişman, Cüneyt Kanpara, Hüseyin Özer Padır, Soner Yüksel, Ahmet Sarı, Ümit Tağgür, Gençer Genç, Mehmet Kamil Demirer, Faruk Ögüç, Cihan Güre, Ömer Koca, Korhan Alkız, Yakup Bekil, Ertuğrul Bahadır Sürer, Cüneyt Serim, Eray Ata, Abdullah Dağ, Sinan Türengül, Gökhan Gencer, Tayfun Kös, Kenan Akar, Fatih Yıldırım, Coşkun Çağdaş Sarıaltun.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat