Özdilek

Sağlık

Türk Sağlık Sen Aile Hekimliği konferansı Düzenledi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

                       

Siyasi parti ile başkanlarının, Sağlık çalışanlarının ilgi göstermiş olduğu Türk Sağlık Sen Genel Merkezin destekleri ile Kocaeli Şubesi tarafından tertiplenen Aile Hekimliği ile ilgili konferans Otel Asya da Prof. Dr. Sefer Aycan’ın sunumu ve karşılıklı soru, cevaplar ile gerçekleştirildi.

 

Onlar Bir Oldu Vatan Kurtuldu.

Türk Sağlık Sen Genel Merkezin destekleri ile Kocaeli Şubesi tarafından tertiplenen Aile Hekimliği ile ilgili konferans Otel Asya da Prof. Dr. Sefer Aycan’ın sunumu ve karşılıklı soru, cevaplar ile gerçekleştirildi. Konferansa Demokratik Sol parti İl Başkanı Yakup Kalmuk, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ferhan Şensoy, İşci Parti İl Başkanı Ali Alsaç, Demokratik Parti İl Başkanı Kadir Ayhan, Belediye İş Sendikası Başkanı Osman Sar, Türk Sağlık Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Nemci Erdoğan ve sağlık çalışanları yoğun ilgi gösterdi. Siyasi parti İl Başkanları konferansı dikkatle dinlediler ve sıklıkla notlar aldılar. Konferansın Sonunda şube başkanı Ömer Çeker Konferansı sunan Prof. Dr. Sefer Aycan’a Kurtuluş savaşını sembolize eden “Onlar Bir Oldu Vatan Kurtuldu” adlı tabloyu hediye etti.

 

Hayata Geçirmiş Olduğu Projeler Eski Uygulamaları Mumla Arattırır Olmuştur.

Konferansın açılış konuşmasında katılımcılara itap eden Şube başkanı Ömer Çeker; Toplum önderlerimizin, Çalışanlarımızın halkımızın doğru bilgiler ile aydınlanması için tertiplemiş olduğumuz toplantıya hoş geldiniz.Dedi. Çeker; Siyasi irade 2002 yılında iktidar olduktan sonra her alanda olduğu gibi sağlık sektöründe de halkımıza şifa niyetine acı reçeteler yazmıştır. Yazmaya da devam etmektedir. Diyen Çeker; Yazmış olduğu bu reçeteler Sağlık alanında onarılması güç ve tedavisi zor ve zahmetli derin yaraların oluşmasına sebep olmuştur. Sürekli olarak halkımızın faydasına iyi projeleri hayata koyacağını iddia etmiş her ne hikmetse hayata geçirmiş olduğu projeler eski uygulamaları mumla arattır olmuştur.Dedi.

 

Koruyucu Hekimliğin Temellerine Dinamit Koymakla Eş Değerdir.

Çeker; Aile Hekimliği uygulaması da bunlardan bir tanesidir. Gelişmiş dünya ülkelerinin terk etmeye başlamış olduğu bir uygulamayı pilot kanunla hayata geçirmeye çalışması 2002 2010 yılları arasında 67 ilde uygulanmaya çalışmış olup bu iller arasında dahi uygulama birliği sağlayamamış olduğu bir uygulamayı pilot Kanunla Hala devamda ısrarcı olmak Koruyucu Hekimliğin Temellerine dinamit Koymakla eş değer olduğunu söyleyen Çeker; Bu birinci basamak sağlık hizmetlerinin piyasaya açılması, özelleştirilmesidir. İlerleyen süreç dede bireylerin parası kadar sağlık hizmeti alması demektir. Dedi.

 

Toplum Önderlerinin, Çalışanın Güvenilir, Sağlıklı Bilgiler İle Bilgilenmesini Sağlamak.

Şube Başkanı Çeker; Sayın; Katılımcılarımız. Her alanda olduğu gibi Aile hekimliği konusunda şuana kadar sürekli olarak Kamuoyuna, Çalışana tek taraflı yanlı bilgiler verilerek bilinçli bir şekilde bilgi kirliliği oluşturulmuştur. Dedi. Şube Bakanı Çeker; Amacımız bu konferansla sorumlu sendikalcılık anlayışı çerçevesinde Türk Sağlık Sen Olarak hakkımızın, toplum önderlerinin ve çalışanın taze güvenilir, sağlıklı bilgiler ile bilgilenmesini sağlamaktır. Diyen Çeker; Bu nedenle kamu yararını düşünerek tertiplemiş olduğumuz bu toplantıya iştirak ederek onurlandırdığınız için teşekkür ederim. Şahsım ve Teşkilatım adına saygılarımı sunarım. Hoş geldiniz. Dedi

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat