Özdilek

Güncel

Türk Telekom’da yatırımlar anlatıldı

Türk Telekom Genel Müdürlüğü tarafından Türk Telekom İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde düzenlenen toplantı gerçekleşti.

30 Ekim 2013 Saat: 17:37
Türk Telekom’da yatırımlar anlatıldı
Türk Telekom’da yatırımlar anlatıldı

Wellborn Luxury Otel’de düzenlenen ve İl Müdürü Fatih Bağırıcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantının ilk bölümde kamu kurum ve kuruluşların il müdürleri ile yetkilileri, öğleden sonraki bölümde ise Kobilerin temsilcileri bilgilendirildi. Toplantıda açılış konuşması yapan Telekom İl Müdürü Fatih Bağırıcı’nın vatandaşların en iyi iletişim kaynaklarına sahip olması için ciddi çalışmalara imza atıldığını belirtti.

KOCAELİ’DE 3500 KİLOMETRE FİBER ALTYAPI

Türk Telekom Genel Müdürlüğü Kurumsal İlişkiler Uzmanı Yasin Yarbay tarafından bir sunum gerçekleştirildi. Yarbay, Türkiye'nin 81 ilinde kamu kurum kuruluşları ile KOBİ'lere, esnafa, sanayiciye, ses, internet, data ve geniş bant, mobil ve yönetilebilir servislerle, hayatı kolaylaştıran teknolojilerle iletişim alanında hız ve verim katma hedefinin Türk Telekom’un öncelikleri arasında yer aldığını ifade etti. Yarbay, “Dünyayı 4 kez çevreleyecek uzunluktaki, yani 2013 yılı birinci çeyreği itibarıyla yaklaşık 170 bin kilometre fiber altyapısı ile Türkiye genelinde Kocaeli de ise 3500 kilometre uzunluğunda ağla örülmüş durumda. Türk Telekom, müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımı doğrultusunda büyük önem taşıyan hizmet kalitesini her geçen gün daha da iyileştirmek için büyük yatırımlar yaparak, satış kanallarını bu paralelde güçlendiriyor” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat