Özdilek

Güncel

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanın'dan Doğana Ziyaret

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 


Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Ahmet İnkılapoğlu, Başkan Yardımcısı Bedri Sincar, Genel Sekreter Oğuz Aydın ve Tanıtım Komisyonu Başkanı Celal Kavas İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti.

 

 

Federasyon Başkanı İnkılapoğlu ilk ziyaretlerinde tesisin proje aşamasında olduğunu hatırlatarak; “Federasyonumuz  510 bin üyeli 12 branşta faaliyeti olan büyük bir camiayı temsil etmektedir.  Su kayağı da branşlarımız içinde önemli bir yer tutmaktadır. Bu güzel sporun İzmit’te gelişmesini istiyoruz. Gölkay Başkan Doğan’ın bu kente kazandırdığı çok önemli bir tesistir. Ülke ve dünya standartlarında önemli bir örnektir, emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

       İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da Gölkay Park’ın dünya standartları açısından en iyilerinden birisi olduğunu söyleyerek; “Türkiye’de iki tane su kayağı tesisi var, ikisi de yapay. Mevcutlara göre en ideal su kayağı tesisi İzmit’tedir. Gölkay’ı ayrıcalıklı yapan doğal olmasıdır. Kablolu ve  motorlu su kayağı eğitimi verilmesi yanında müsabakalar yapılacak şekilde tasarlanmıştır” dedi Gölkay’da ücretsiz eğitim vereceklerini de sözlerine ekleyen Doğan; “ İstanbul’a ve Ankara’ya çok yakın bir konumdayız. Hava, kara, demiryolu ve denizyolu ulaşımı için önemli bir avantajımız var. Üç yanı sularla çevrili ülkemizde su sporları gelişmiş değil. Su kayağı öğrenmek isteyenlere ücretsiz eğitimler verdireceğiz. Su sporlarını halkımıza sevdireceğiz.  Kendim de su kayağını öğreneceğim” şeklinde düşüncelerini aktardı. Heyet daha sonra Gölkay’daki çalışmaları inceledi. Çevre düzenlemesi çalışmalarında son aşamaya gelinen Gölkay’daki tablo federasyon yetkililerini çok memnun etti. Federasyon Başkanı İnkılapoğlu Başkan Doğan’ı kutladı. Dünya Su Kayağı Şampiyonası İzmit etabı 17-18-19 Eylül tarihleri arasında Gölkay Park’da gerçekleşecek. Dünyanın her tarafından gelecek ünlü sporcular İzmit yaşamına hareketlilik katacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat