Özdilek

Spor

Türkiye’ye örnek olduk

İlşimizdeki taban birliklerinin ve spor kulüplerinin tamamının katılımıyla Antalya Limak Limra Otel’de gerçekleşen toplantı. Kusursuzdu. Bu toplantı ile KASKF tüm Türkiye’ye örnek oldu

20 Nisan 2014 Saat: 21:03
Türkiye’ye örnek olduk
Türkiye’ye örnek olduk

 

TÜRKİYE’DE İK KEZ YAPILDI

Bu yıl ilki organize edilen KASKF Başkanlar Kurulu Toplantısı Antalya Limak Limra Otel’de gerçekleşti. 3 gün süren organizasyonun 2. gününde toplantı gerçekleşti. Biz Kapınızı Amatör Bir Ruhla Çaldık sloganı ile gerçekleşen toplantıda Başkan Aydın başarılı bir sunum gerçekleştirdi. KASKF yönetim kurulu üyelerinin ve personelinin de titiz bir şekilde çalıştığı organizasyon son kusursuz geçti.

 

TABAN BİRLİKLERİŞ EKSİKSİZ KATILDI

Antalya Limak Limra Otel’de 2. gün gerçekleşen ve yaklaşık 3 saat süren toplantıya spor kulüpleri yönetiğcilerinin yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, GHSİM Şube Müdürü Engin Yaşar, Kartepe GHSİM Erol Arutan, Kağıtspor Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kocaeli Şube Başkanı FIFA Kokartlı hakem Seçim Demirel katıldı.

 

KORUKIR VE DAL’DA KATILDI

 

İlimizin başarılı teknik direktörleri Kocaelispor eski Teknik Direktörü Engin Korukır, Şener Dal, İl Disiplin Kurul Başkanı Avukat Bora Uluç, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Süleyman Karadaş çok sayıda kulüp başkanı, il temsilcisi ve basın mensupları katıldı. 3 saat süren toplantıda yapılan sunumlarla bütün konular enine boyuna masaya byatırılşdı ve konuşularak çözüm yolları arandı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat