Özdilek

Güncel

Türkiye'deki en büyük evlilik fuarı KOTO'dan

KOTO'nun öncülüğünde açılacak olan Türkiye'nin en büyük Evlilik Fuarı, 30 Nisan tarihinden 3 Mayıs tarihine kadar Uluslararası Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini bekleyecek

28 Nisan 2015 Saat: 17:35
Türkiye'deki en büyük evlilik fuarı KOTO'dan
Türkiye'deki en büyük evlilik fuarı KOTO'dan

KOTO'nun, KOSGEB, Büyükşehir Belediyesi, İzmit Belediyesi, Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’nin destekleri ile düzenlediği “İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı” 30 Nisan tarihinde açılacak. Fuarla ilgili KOTO'da bir basın açıklaması düzenlendi. Açıklamaya KOTO Meclis Başkanı Bülent Karagöz, KOTO Yönetim kurul üyeleri Semih Barış, Şahin Kaya Murat Altun, Yusuf Koçak, Fuar Kültür Turizm ve Sanat Komisyonu Başkanı Alp Kayalar, komisyon üyeleri Volkan Yılmaz, Mehmet Kaya, KOTO Genel Sekreteri Oktay Baltalı, Basın Yayın Komisyonu Başkan Yardımcısı Şenol Çiçek, komisyon üyesi Yusuf Erenkaya, Aktif Fuarcılık Genel Müdürü Faruk Bilgin, Genel Müdür Yardımcısı Emel Uzunoğlu katıldı.


KOCAELİ'DE 14 BİN EVLİLİK 
KOTO Meclis Başkanı Bülent Karagöz, fuar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Karagöz, “Daha önce kentimizde iki sefer fuar gerçekleştirdik. 30 Nisan'da açılışını yapacağımız fuar Türkiye'de çok fazla yapılmamış. Kocaeli'de yıllık 14 bin evlilik yapılıyor. 30 bin de konut satılıyor. Bu da fuarın ne kadar önemli olacağının göstergesi. Kocaeli sadece sanayi ile anılmamalı dedik, bizim ticaretimiz sanayimiz sadece fabrikalardan oluşmuyor Başka sektörlerimiz de var. İnşaat sektörü de Kocaeli'de önemli bir konumda yer alıyor. Bir işin ilkini yapmak zordur, burayı hareketlendirmek için çaba sarf ediyoruz” dedi. 



MAKİNE FUARI DA GELİYOR
Makine fuarı düzenleme düşüncesinde olduklarını da kaydeden Karagöz, “Bu birliktelikler bu yılın sonunda makine fuarı düzenleyeceğiz. Eylül ayında gerçekleştirebilirsek. Şehir ve yurtdışından da katılımcılar bekliyor olacağız. Eylül'de başarılı olabilirsek önümüzdeki yıl buranın hareketlenmesi daha kolay olacak. Artık oturmuş, her yıl fuarların yapılabildiği bir yer olacağız. Kocaeli sizlerin bildiği gibi bir de otomotiv şehri, hepimiz isteriz oto show burada da olsun. Böyle bir fuar da Kocaeli'ye yakışır diyorum. Bunu bot ve yat ile birleştirebilirsek çok iyi bir iş yapmış olacağız. Bunu başarabilmek için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.



200 FİRMA YER ALACAK
KOTO'nun, ülkemizin ekonomi santrali Kocaeli’yi de kongre ve fuar merkezi konumuna getirme, ticareti hareketlendirme ve kentin marka değerine katkı sunma hedefiyle çıktığı yolda bu yıl ilk kez düzenlenen Evlilik Fuarı, hem konut hem de düğün sektörünü tek bir çatı altında ziyaretçileri buluşturmayı amaçlıyor. Fuara katılanların sayısı kültürel dernekler ile birlikte 200'ü buluyorken, bunlardan 146 firma ise ticari yaşamınca ilk kez bir fuar organizasyonunda yer almış olacak.



GELİNLİK DEFİLELERİ DE OLACAK 
Fuar 30 Nisan ve 3 Mayıs tarihleri arasında açık kalacak. 2015 yılı modası 240'tan fazla gelinlik defile ile de görücüye çıkacak. 4 gün boyunca düzenlenecek olan fuarda 6 ayrı gelinlik defilesinde Henna, Mriymay, Kocaeli Terziler Odası bünyesindeki terzilerin elinden çıkan gelinlikler de gelin adaylarını bekliyor olacak. Gelinliklerin dışında düğün fotoğrafçıları ve organizasyon şirketleri de yer alacak. Ziyaretçileri fuarda, kına geceleri ve Kafkas Düğünü gösterisi de bekliyor olacak. Fuar 30 Nisan saat 11.00'de açılacak. Ziyaretçiler fuarı 3 Mayıs tarihine kadar saat 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edebilinecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat