Özdilek

Güncel

Tüysüzlerin binası satılığa çıktı

Tüysüz ailesine ait olan Sarraf Tüysüzler Kuyumculuğun bulunduğu bina satılığı çıkarıldı.

13 Ağustos 2014 Saat: 10:06
Tüysüzlerin binası satılığa çıktı
Tüysüzlerin binası satılığa çıktı

İlimizde kuyumculuk sektörünün en önemli markalarından biri olan, İstiklal Caddesindeki Tüysüzler Kuyumculuk Mağazası, 27 Haziran Cuma günü kepenklerini açmamıştı. Bir önceki gece, Tüysüz ailesinin mağazanın kasalarındaki altın ve mücevheratı çantalara doldurarak bir araca yükleyip gittiğini gören komşu esnaflar vardı. Kepenklerin açılmadığı günden itibaren yüzlerce kişinin Tüysüzler’e bankalardan daha fazla kazanç uğruna teslim ettiği altın, döviz ve nakit Türk Liraları da bir anda uçup gitmişti.

BİNA SATILIĞA ÇIKTI

Sahibi oldukları Sarraf Tüysüzler Mağazasını kapatarak ortadan kaybolan, bir süre sonra polise teslim olduktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konulan Cemalettin Tüysüz, Yüksel Tüysüz, Turgut Tüysüz ve Cengiz Tüysüz, avukatlarının yaptığı itiraz üzerine tutuksuz yargılanmak üzere cezaevinden tahliye edilmişti. Tüysüz ailesi, tüm borçlarını ödeyeceğini söyleyerek alacaklılardan biraz süre tanımalarını talep etmişti. Elindeki gayrimenkulleri satışa çıkararak borçlarını ödemek isteyen Tüysüz ailesine kendilerine ait Sarraf Tüysüzler'in binasını satılığa çıkardı. Üç katlı olan bina için 2 milyon TL talep edildiği öğrenildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat