Özdilek

Güncel

UKOME, minibüslerdeki Kocaelispor bayraklarını söktürdü

UKOME görevlileri dün 35-40 kadar minibüsü durdurarak araç içerisindeki Kocaelispor atkı, forma, bayrak ve flamalarını söktürttü. Şoförler ise durumdan şikayetçi.

29 Aralık 2014 Saat: 18:01
UKOME, minibüslerdeki Kocaelispor bayraklarını söktürdü
UKOME, minibüslerdeki Kocaelispor bayraklarını söktürdü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından dün sabah saatlerinde bir uygulama başlatıldı. Uygulama araçlar içerisindeki Kocaelispor bayraklarına yönelikti. İç tüzüğe aykırı olduğu gerekçesiyle minibüslerdeki Kocaelispor atkıları, bayrakları, flamaları ve şoför koltuğundaki formalar söktürüldü. Gün içerisinde Kocaelispor’un sembollerini taşıyan tüm objeler araçlardan indirildi. Bir dahaki kontrolde ise uyarılmaksızın ceza kesileceği söylendi.

 

ŞOFÖRLER TEPKİLİ

Minibüs şoförleri ise bu duruma tepkili. Yapılmak istenenin Kocaelispor düşmanlığı olduğunu belirten minibüs şoförleri, “Madem bunlar tüzüğe aykırı, belediye neden kendi reklam afişlerini aylarca araçlarımızda ve araçlarımızın camlarında taşıttı” diye isyan etti. Kocaelispor’un eski şaşalı günlerine kavuşturmak için farkındalık yaratmak isteyen minibüs sürücüleri yapılanın haksızlık olduğunu söylüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat