Özdilek

Güncel

Uyuşturucu ve alkol ölümlü kaza getirdi

Derince Liman ışıklar mevkiinde aşırı alkol ve uyuşturucu kullandığı öne sürülen kadın meydana gelen trafik kazazında hayatını kaybetti.

18 Şubat 2015 Saat: 18:27
Uyuşturucu ve alkol ölümlü kaza getirdi
Uyuşturucu ve alkol ölümlü kaza getirdi

Derince D-100 Karayolu üzerinden Ankara istikametine gitmekte olan Işılay Dalançıkan (27) idaresindeki 07 ELU 67 plakalı araç kontrolden çıkarak takla atmaya başladı. Yol üzerinde defalarca takla atan araç daha sonra yol kenarında bulunan başka bir araca çarparak durabildi. Şoför Işılay Dalançıkan ise ağır yaralı olarak araçta sıkıştı. Kazada savrulan araçtan alkol şişeleri de yola fırladı. Kazayı gören vatandaşlar hemen yardıma koşarak ambulans ekibine haber verdi. Işılay Dalançıkan araçtan çıkartıldı ve olay yerine gelen sağlık ekiplerine teslim edildi.

 

Ağır yaralı olarak İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırılan talihsiz kadın doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Cenazesi otopsi işlemleri için İzmit Asri Mezarlık morguna kaldırılan kadının yakınlarına haber verildi. Körfez ilçesi Hacıosman Mahallesi’nde ikamet eden ağabeyinin yanında geçici olarak kaldığı öğrenilen Işılay Dalançıkan’ın uyuşturucu ve alkol kullandıktan sonra direksiyon başına geçtiği öne sürülüyor. Otopsi işlemlerinin ardından cenaze ailesine teslim edilirken, toprağa verilmek üzere memleketi Düzce’ye gönderildi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat