Özdilek

Spor

Üzgünüz, Ancak Mücadelemizi Sürdüreceğiz

Hatayspor mağlubiyeti sonrası Kocaeli Birlikspor teknik direktörü İsmail Ertekin, üzgün olduklarını ifade ederek, matematiksel olarak şanslarının sürdüğü sürece mücadelelerini devam ettireceklerini ifade etti.

7 Nisan 2015 Saat: 01:03
Üzgünüz, Ancak Mücadelemizi Sürdüreceğiz
Üzgünüz, Ancak Mücadelemizi Sürdüreceğiz

Hatayspor karşısında rakibine 1-0 yenilenerek Play-Off umudunu azaltan Kocaeli Birlikspor’da moraller bozuk. Yeşil siyahlı takımın teknik adamı İsmail Ertekin, üzgün olduklarını ifade ederek matematiksel olarak şanslarının sürdüğü sürece mücadelelerini devam ettireceklerini ifade etti. Hatayspor karşılaşmasında maçın son anında hakemin kararlarına itiraz sonucu tribüne gönderilen Teknik Direktör İsmail Ertekin, şunları söyledi.” Hatayspor karşılaşmasına çok önemli dört futbolcumuzdan yoksun çıktık. Özellikle defansta Ufukhan, Engin, Emre Balak, ileride de Üstün gibi önemli bir futbolcumuz yoktu. Bunlara sığınmamamız gerekiyor gerçi.

İlk yarıda başa baş bir oyun sergilemiş olsak ta önemli bir pozisyon bulamadık. Maalesef kaptırdığımız bir topla kalemizde golü bulduk. Kötü bir mağlubiyet aldık. Bu yenilgiyle Play-Off şansımız iyice azalmış olsa da matematiksel olarak şansımız sürdüğü sürece futbolcularımla mücadelemizi sürdüreceğiz. Karşılaşmanın hakemiyle sadece verdiği kararların yanlış olduğunu söyledim. Ancak beni tribüne gönderdi. Maçtan sonra hakem daha sonra benden özür diledi. İçeride iki İzmir temsilcisi ile karşılaşacağız. Bu hafta Lider Göztepe’yi konuk edeceğiz, kalan maçlarımızı kazanarak Play-Off’a kalmak istiyoruz. ”dedi.   

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat