Özdilek

Güncel

Vadi İzmit Projesi, Bölgeye değer katıyor

İzmit belediyesini prestij projelerinden biri olan vadim İzmit projesi sırtını yaslandığı yamaçtan İzmit körfezini panoromik olarak seyretmeye hazırlanıyor.

29 Aralık 2017 Saat: 15:17
Vadi İzmit Projesi, Bölgeye değer katıyor
Vadi İzmit Projesi, Bölgeye değer katıyor

 Bölgenin en prestijli projenin ve aynı zamanda Bektaş  İnşaat'ın sahibi Cuma Bektaş, ile sizler için görüştük 

 Cuma beyin ilk müjdesi  İzmitlilere aquapark kazandırmak olduğunu ifade etti.

İzmit Belediyesi'nin prestij projelerinden biri olan ve Gültepe'de yükselmeye başlayan Vadi İzmit Evleri bölgeye kalite getirecek. Yapılan protokol sonrası Bektaş İnşaat Şirketi tarafında geçtiğimiz aylarda tanıtımı yapılan projeye aquapark da ilave edildi. Bektaş İnşaat'ın sahibi Cuma Bektaş, "Belediye ile yapılan anlaşmada aquapark yoktu. Ancak ben ekibimize araştırmasını yaptırdım. Bölge insanının ihtiyaçları doğrultusunda bunu projeye eklettirdim" dedi.

Havuz alanı 448 metrekare

Cumali Bektaş havuzun net alanının 448 metrekare olduğunu belirterek, "İzmit'te böyle bir aquapark yalnızca bölge ve kent halkına değil, komşu illerden gelenlere de hizmet verebilecek kapasite ve kalitede olacak" diye konuştu. Bektaş Vadi İzmit projesinde belediyenin 11 dönüm alanıyla birlikte toplam alanın 57 dönüm olduğunu söyledi.

Toplam 424 daire olacak

Bektaş İnşaat Şirketi'nin sahibi Cuma Bektaş toplam alanın yüzde 80'inin yeşil alan olduğunu da sözlerine ekleyerek, "Toplam daire sayımız 424. Ayrıca 9 adet villa yapıyoruz. Toplan 24 bloktan oluşan Vadi İzmit 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire seçenekleriyle halkın beğenisine sunulacak" diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat