Özdilek

Güncel

Vali Aksoy'u SCADA merkezine davet ettiler

SEDAŞ Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a nezaket ziyaretinde bulundu ve kış hazırlıkları ile ilgili bilgiler verdi. SCADA merkezine davet ettiler

7 Kasım 2017 Saat: 19:22
Vali Aksoyu SCADA merkezine davet ettiler
Vali Aksoy'u SCADA merkezine davet ettiler

SEDAŞ  İl Yöneticisi Çınar Aslan ve Şebeke Operasyon Müdürü Gürcan Seymen ve Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan ile Kurumsal İletişim Uzmanı Burçin Başcı, Şebeke Operasyon Uzmanı Davut Bostancı’dan oluşan SEDAŞ ekibi, Vali  Hüseyin Aksoy’un yakın ilgisi ile karşılaştılar ve enerji sektörünün yeni yapılanması, SEDAŞ yatırım ve bakım çalışmaları, Valilik bünyesinde işlerliği sürdürülen Vali Yardımcısı, TEDAŞ, SEDAŞ ve Belediye’nin birlikte koordine ettiği aydınlatma komisyonu çalışmaları, SEDAŞ’ın istihdam ettiği personel sayıları, Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce İllerinde SEDAŞ’ın organizasyonel yapılanması, SEDAŞ’ın paydaşları ile iletişimi, SCADA projesinin şebekedeki enerjinin ticari ve teknik kalitesiyle ilgili fonksiyonlarının değerlendirildiği bilgiler verdiler.

Kocaeli Valisi’ne SCADA Ziyareti Daveti

SCADA Projesi hakkında bilgi veren SEDAŞ yöneticileri, Şebeke Yönetim Grubu Müdürlüğü bünyesinde faaliyetini sürdüren Gebze’deki SCADA Merkezine Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u, davet ettiler. Vali Hüseyin Aksoy’da SEDAŞ yöneticilerine teşekkür etti ve bu nazik daveti değerlendireceğini ve SCADA merkezini görmek istediğini belirtti. 

 

SEDAŞ hakkında

SEDAŞ, Doğu Marmara’da yer alan Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerini kapsayan yaklaşık 20 bin kilometrekarelik yüz ölçüm üzerinde, toplam 4 il, 45 ilçe, 47 Belediye, 766 köy ve 1344 mahalle'de 1,6 milyon tüketiciye, 3,4 milyon nüfusa 1700 çalışanıyla, 24 saat kesintisiz olarak enerji dağıtım hizmeti vermektedir. Türkiye’nin önde gelen sanayi gruplarından Akkök Holding ile Avrupa’nın en büyük on lider enerji şirketi arasında yer alan CEZ Group’a ait bir kuruluş olan SEDAŞ, elektrik dağıtım faaliyetleri kapsamında, bölgesindeki abonelere kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti vermeyi hedefleyerek, bu kapsamda oluşan arızalara hızla müdahale eder, 7/24 kesintisiz ve güvenilir hizmet vermek üzere elektrik dağıtım şebekesinde gerekli operasyonları gerçekleştirir. Bu faaliyetleri, sayısı 33’e varan dağıtım merkezi ve toplamda 21 Müşteri Hizmetleri Merkezi üzerinden yürüten SEDAŞ’ın, 2016 yılsonu itibarıyla Doğu Marmara’yı kapsayan faaliyet bölgesindeki 4 ilde, dağıtılan toplam elektrik miktarı 9,31 milyar kWh’tir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat