Özdilek

Güncel

Valililer il başkanı gibi çalışıyor

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın açıklaması yapan CHP Körfez İlçe Başkanı Tuğman Kayalı, "Valiler AKP'nin il başkanı gibi çalışıyor" dedi.

22 Ocak 2015 Saat: 17:30
Valililer il başkanı gibi çalışıyor
Valililer il başkanı gibi çalışıyor

CHP Körfez İlçe Başkanı Tuğman Kayalı yönetim kurulu üyeleri ve meclis üreleri ile birlikte Tütünçiflik Sosyal Tesislerinde kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltı sonrası bir açıklama yapan Tuğman Kayalı Valilerin AKP'nin il başkanı gibi çalıştıklarını söyledi.

 

“SEÇİMLER 17 ARALIK’IN GÖLGESİNDE GEÇTİ”

Kahvaltı sonrası bir açıklama yapan Tuğman Kayalı, “30 Mart seçimleri 17-25 Aralık’ın gölgesinde geçti. Valiler kendi bölgelerinde iktidarın il başkanı gibi çalışmışlardır. Dün Meclis’te yolsuzluk ile ilgili bakanların Yüce Divan’a gönderilmesi oylandı. 50'ye yakın AKP'li vekil evet oyu kullanmış ve vicdanlarının sesini dinlemişlerdir. AKP onları korumaya çalışırken CHP ülkenin geleceği için çalışmakta ve projeler üretmektedir” şeklinde konuştu. 

 

“İLÇEYİ PİSLİK GÖTÜRÜYOR”

Tuğman'ın ardından Körfez ilçenin sorunlarını dile getiren Körfez Meclis üyesi Engin Taşdemir, “30 Mart seçimlerinde mecliste 5 meclis üyesine ulaştık ve AKP'ye karşı mücadele vermeye çalıştık. Belediye başkanına ilçemizin sorunlarını sürekli taşıdık. 30 Mart seçimlerinde Körfez halkı bize muhalefet görevi verdi ve biz de elimizden geleni yapıyoruz. İsmail Baran, 9 aydır görev başında ancak ilçeyi pislik götürüyor. Yollarımızı köstebek yuvası gibi” dedi.

 

“HEREKE’YE EKMEK GİTMİYOR”

Taşdemir, “Yakında hizmete girecek olan banliyö tren Körfez’de durmayacak. Körfez ilçesinde bir otogarımız bile yok. Marmara Denizi Dubai Port tarafından doldurulmuştur. Hereke'ye ekmek gelmemektedir ve aldığımız duyumlara göre Fikri Işık bunu engellemektedir. İSU denilen ucube şirket üst üste su zamları ile halkımızı soymaktadır. Fakat ne hikmetse Körfez  ilçemizde kayıp kaçak oranı yüzde 50 civarındadır ve İSU buna bir çözüm üretememiştir” ifadelerini kullandı.

 

“ASIL CEZA ALMASI GEREKEN AKP”

Meclis üyesi Fevzi Canbaz ise belediyenin hiçbir hizmeti gerektiği gibi yapmadığını söyleyerek, “Bunların aldığı para helal değildir” dedi. Canbaz, "Yine otopark sorunu çözülmemiştir ve halkımız sürekli ceza almaktadır. Bizce asıl ceza alması gerekenler otopark yapmayan AKP belediyesidir. Alt yapı sorunları giderilmemiş ve yollar göletlere dönmüştür" şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat