Özdilek

Güncel

“VATANSEVER ÖLÇER İL BAŞKANI!”

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

CHP Kocaeli İl Başkanı Ferhan Şensoy, Anayasa Paketiyle ilgili Zeki Aygün’ün yaptığı açıklamaları değerlendirerek, “AKP İl Başkanı Zeki Aygün yine yumurtlamış: “Referandumda hayır oyu verenler gerçek vatansever değildir.” “Bu nasıl bir mantık? Bu nasıl bir anlayış? Siz bu referandumu gerçek vatanseverleri ve vatansever olmayanları belirlemek için mi yapıyorsunuz?

 

 

 

 Yurttaşlarımızın tercihleri konusunda böylesine tehlikeli ipotek koyma hakkını kendinizde nasıl görüyorsunuz? Bir il başkanına böylesine düzeysiz açıklama yapmak yakışır mı hiç?” şeklinde konuştu.

 

            Şensoy yaptığı açıklamada, “Ulusal stratejik değerlerimizi yerli yandaşlara ve yabancılara peşkeş çekenlerin; dış politikada ulusal onurumuzu ayaklar altına düşürenlerin; içi boş açılım masallarıyla halkımızı oyalayanların; 8 yıllık yönetimlerinde halkı daha da yoksullaştıranların; gençlerimizin geleceğini karartanların; işsizlik sorununu daha da büyütenlerin; yolsuzluk bataklığına batanların utanmadan ve yüzsüzce başkalarının vatanseverliklerini ölçmeye hakları olamayacağını ifade eden Şensoy, sözlerini şöyle sürdürdü, “Vatanseverliğimizin gereği olarak Anayasa değişikliği ile ilgili halk oylamasında hayır oyu vereceğiz” diye ifade etti.

 

           Bu amaçla bir kampanya düzenlediklerini kaydeden Şensoy şunları söyledi, “Halkoylamasında hangi sonuç çıkarsa çıksın saygıyla karşılayacak ve “evet” oyu veren yurttaşlarımız için AKP İl Başkanı gibi düzeysiz, bölücü, tahrik edici, ortam gerici açıklamalar yapmayacağız. AKP İl Başkanının kamuoyundan özür dilemesini ve halkoylaması sürecinde kendisi gibi düşünmeyenlere ağır ve düzeysiz saldırılarda bulunacağına, demokrasinin gerektirdiği davranışlarda bulunmasını tavsiye ederiz.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat