Özdilek

Güncel

Vehbi Koç Vakfı Sanat Yönetmeninden Yıldırım’a Ziyaret

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

       Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi Sanat Yönetmeni Pınar Çimen, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti.

       Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Sanat Yönetmeni Pınar Çimen, Karamürsel Belediyesi ile ortak çalışmalar yapabileceklerini açıkladı.

       Sanat merkezlerinde gerçekleştirilen gösterilere Başkan Yıldırım’ı davet eden Pınar Çimen, Karamürsel belediyesi bünyesinde açılan sanatsal kurslarda eğitim gören vatandaşların sanat merkezlerinde sergi açabileceklerini de söyledi.

Nazik davet için Sanat Merkezi Yönetmeni Pınar Çimen’e teşekkür eden Başkan Yıldırım, farklı branşlarda kurslar açarak ilçede sosyal, kültürel ve sanatsal alanda önemli bir boşluğu doldurduklarını söyledi. Başkan Yıldırım bu kurslarda eğitim gören kursiyerlerin ürettikleri sanat eserlerinin Karamürsel Belediye Kültür Merkezinde olduğu gibi, Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezinde de sergilenebileceğini açıkladı.

       Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi Sanat Yönetmeni Pınar Çimen, asistanı Fulya Küçükaksoy , Fidanlık İlköğretim Okulu Müdürü Kadir Sonugelen’i, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Başkan Yardımcısı Haluk Özarslan ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdür Bilgutay Bağdat karşıladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat