Özdilek

Güncel

Yağmur geliyor. SERİNLEYECEĞİZ

Kocaeli'de etkili olan sıcak havalar yerini yağmura bırakmaya hazırlanıyor.

14 Temmuz 2017 Saat: 10:56
Yağmur geliyor. SERİNLEYECEĞİZ
Yağmur geliyor. SERİNLEYECEĞİZ

Kocaeli'de etkili olan sıcak havalar yerini yağmura bırakmaya hazırlanıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, aşırı sıcakların etkili olduğu kentimizde bunaltıcı havanın yerini yağmura bırakması tahmin ediliyor. Kentte mevsim normallerinin yaklaşık 7-8 derece üzerinde seyreden sıcaklıkların, yarından itibaren gök gürültülü sağanak yağışla birlikte düşmeye başlaması ve yeni haftada mevsim normallerinin de altına çekilmesi öngörülüyor. Kentte sıcaklığın bugün en yüksek 32, en düşük 28 derece olması bekleniyor. Kentimizde 32 derecelerde hissedilen sıcaklığın akşam saatlerinde 26 dereceye kadar ineceği tahmin ediliyor.

GECE BAŞLAMASI ÖNGÖRÜLÜYOR

Tahminlere göre kentte öğle saatlerinde 38 dereceyi bulacak sıcaklık derecesi, gece 24 dereceye kadar düşecek. Buna göre yarın en düşük sıcaklık 22, en yüksek 31 derece olacak. Ayrıca, bu gece başlaması beklenen gök gürültülü sağanak, yarın öğle saatlerine kadar kenti serinletecek. Cumartesi günü havanın çok bulutlu, sıcaklığın mevsim normallerine çekilip, en düşük 21, en yüksek ise 29 dereceyi bulacağı tahmin ediliyor. Kentte pazar gününden itibaren ise tekrar gök gürültülü sağanak bekleniyor. Sağanakla birlikte sıcaklığın pazar en düşük 20, en yüksek 29 derece olacağı öngörülüyor. Kocaeli'de yeni haftadan itibaren ise sıcaklığın mevsim normallerinin altına inmesi ve sağanağın devam etmesi bekleniyor. Buna göre pazartesi en düşük 22, en yüksek 27 derece, salı günü ise gök gürültülü sağanakla birlikte en düşük sıcaklığın 20, en yüksek sıcaklığın ise 28 derece olacağı tahmin ediliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat