Özdilek

Güncel

Yaman, Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Mesajında toplumun aydınlatılması ve kamuoyunun bilgilendirilmesi hususunda basının çok önemli bir görev ifa ettiğini söyleyen Başkan Yaman, “Halkın sağlıklı ve tarafsız haber alma hakkı, özgür ve tarafsız basın ile mümkün olacaktır. 

 

Dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlayan basın mensuplarımızın yanı sıra yerel basınımız da kentimizde olan gelişmeler konusunda halkımızı bilgilendirmekte, vatandaşlarımız ile bizim aramızda köprü olmakta, ilçemizin kültürel ve sosyal gelişiminde önemli bir rol oynamaktadır.

 

Objektif, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uygun bir anlayışla çalışan gazetecilerimiz, Dilovası’nın gelişmesi, ilerlemesi ve toplumsal duyarlılığının artmasında önemli bir yere sahip olduklarını vurgulayan Başkan Yaman, “Üstlendikleri önemli görevi yerine getirirken zor şartlara katlanmak durumunda kalan gazetecilerimizin her zaman yanında ve destekçisi olacaklarını” ifade etti.


Basındaki eleştirilerin yöneticiler için birer uyarıcı olduğuna dikkat çeken Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, “Bu noktada dikkat edilmesi gereken husus, toplumumuzun hassasiyetlerini ön planda tutan, tarafsız ve özel hayata saygı duyan bir yapı olmasıdır. 

Bu duygularla, basın mensuplarının ‘Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat