Özdilek

Güncel

YANLIŞ ADRES PRAFABRİK EVİN YANMASINA SEBEP OLDU

İhsaniye Çiftlik Mahallesindeki prefabrik evde çıkan yangını gören vatandaşın yanlış adres verince ,prafabrik ev yanmaktan kurtulamadı.

8 Haziran 2013 Saat: 08:46
YANLIŞ ADRES PRAFABRİK EVİN YANMASINA SEBEP OLDU
YANLIŞ ADRES PRAFABRİK EVİN YANMASINA SEBEP OLDU

İhsaniye Çiftlik Mahallesindeki prefabrik evde çıkan yangını gören vatandaşın  yanlış ihbarı evi küle çevirdi. Dikkatsiz vatandaş yüzünden bir aile evsiz kalarak perişan oldu

 

Geçtiğimiz gün İhsaniye de meydana gelen prefabrik ev yangınında, yoldan geçmekte olan vatandaşın itfaiyeyi araması ve yanlış adres vermesi itfaiyenin geç gitmesine ve küçük bir yangının büyüyerek evi yok etmesine neden oldu. İtfaiye ekipleri ise olay mahalline vardığında yanan evi güçlükle söndürdü fakat zarar kurtarılamadı.

 

YANLIŞ ADRES VERİLDİ

Edinilen bilgiye göre İhsaniye Çiftlik Mahallesi Stat yolu Hicret Cami karşısında Günay Halim Ergün’e ait prefabrik evde nedeni bilinemeyen sebepten dolayı çıkan yangın yoldan geçmekte olan vatandaşın itfaiye ekiplerini araması ile başladı. Adresi hiçbir şekilde bilmeyen ve veremeyerek yanlış yönlendiren vatandaş ekiplerin işini yapamamasına bir ocağın sönmesine neden oldu.Olay anında evde kimsenin olmaması can kaybının önüne geçti.

 

YETKİLİLER UYARDI

Ev yangınından sonra itfaiye yetkilileri ihbarcıların daha düzgün adres verilmesi gerektiği anlatarak şunları ifade etti;  adres bilmemeleri ve panikten unutmaları durumunda mahalledeki bazı insanların yardımına başvurmaları gereklidir. Yanlış adreslerden dolayı büyük felaketlere neden açabilmekte hatta can kayıpları yaşanmaktadır” dediler. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat