Özdilek

Güncel

YAPIŞIK KARDEŞLER İZMİT’TE

Son günlerin en gözde filmlerinden Yapışık Kardeşler filminin oyuncuları İzmit’te hayranlarıyla buluştu.

14 Şubat 2015 Saat: 09:26
YAPIŞIK KARDEŞLER İZMİT’TE
YAPIŞIK KARDEŞLER İZMİT’TE

İzmit Belediyesi ile NCITY AVM ortaklığında düzenlenen sosyal sorumluluk projesi kapsamında Yapışık Kardeşler filminin oyuncuları İlker Ayrık, Hakan Bulut ve Suat Sungur, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ncıty AVM Genel Müdürü Necmettin Kayatürk, İzmit Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Bülent Cengizhan ve engelli yakınlarıyla birlikte filmi izlediler. Ünlü oyuncular ayrıca imza ve söyleşide hayranlarıyla da bir araya geldiler.

NCITY AVM’deki etkinlik sırasında Kocaelisporlu taraftarlar ünlü oyunculara yeşil-siyahlı takımın atkısını hediye etti.

 

DOĞAN TEŞEKKÜR ETTİ

 

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit’te evlilik okulunu faaliyete geçirdiklerini, evlilik okuluna katılmayanların nikahını kıymadığını belirterek, ünlü oyuncu İlker Ayrık’tan  Kanal D’de yayınlanan Ben Bilmem Eşim Bilir programında evlilik okulunu tanıtması ricasında bulundu.

Başkan Doğan, sosyal sorumluluk projesi kapsamında İzmit’e gelen Yapışık Kardeşler filminin oyuncularına duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek” İzmit’te sanatı yaygınlaştırmak ve sosyal olayların sanat yoluyla gündemde kalması için çalışıyoruz. Sanatçılarımızı tebrik ediyorum. İzmit Belediyesi engelli dostu bir belediyedir. Engellilerimizin hayatını kolaylaştırıcı çalışmalar yapıyoruz” dedi.

 

TEKLİFİ DEĞERLENDİRECEK

 

Oyuncu İlker Ayrık da, “ İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ve ekibini engellilere duyarlılıklarından dolayı ben de kutluyorum. Engellilik Türkiye’de tecrit gören bir şey. Aileler bile çocuğunun engelli olduğunu gizliyor. Belediye Başkanımızın evlilik okulu ile ilgili isteğini de değerlendireceğiz.  Belki evlilik okulundan finale kalan çifti programda ağırlama imkanımız olur” şeklinde konuştu.

 

FOTO1: Son günlerin en gözde filmlerinden Yapışık Kardeşler filminin oyuncuları İzmit’te hayranlarıyla buluştu.

FOTO2: Yapışık Kardeşler filminin oyuncuları İlker Ayrık, Hakan Bulut ve Suat Sungur, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ncıty AVM Genel Müdürü Necmettin Kayatürk, İzmit Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Bülent Cengizhan ve engelli yakınlarıyla birlikte filmi izlediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat