Özdilek

Güncel

Yaptırdığı okulun miniklerine Elbise dağıttı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Gebze Yenikent Huzur Konutları Sitesi içine ilköğretim okulu yaptıran Gebzeli Hayırsever işadamı Muzaffer Altıntaş yaptırdığı okulun miniklerine üşümesinler diye dün sabah elbise dağıttı. Miniklere kendi elleriyle aldığı hırka pantolon ve süveter dağıtan Altıntaş’ın oldukça duygulandığı gözlendi. Altıntaş’ın bu anlamlı etkinliğini Okul Müdürü Özcan Tuncer, Okul öğretmenleri ile okul velileri de paylaştı.

16 ARALIKTA OKULUN RESMİ AÇILIŞI YAPILACAK

Öte yandan Huzur konutlarına 4 bin 300 metrekare alanda 4 kat ve 16 derslik olarak yapılan Muzaffer Altıntaş İlköğretim Okulu’nun Resmi açılışının ise 16 Aralık 2010, Perşembe günü yapılacağı kesinleşti. Açılışa Sanayi ve Ticaret Bakanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün, bölge milletvekilleri, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Okulun temelini atan Kocaeli Eski Valisi ve şu anda Edirne Valisi olan Gökhan Sözer’in katılmaları bekleniyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat