Özdilek

Spor

Yavuz’dan, Kev Müjdesi

Bence sonuca çok yaklaştık. Oldu bitti değildir. İlk defa sonuca bu kadar yaklaştık.

1 Kasım 2016 Saat: 17:26
Yavuz’dan, Kev Müjdesi
Yavuz’dan, Kev Müjdesi

2010 yılında 92 büyük girişimci tarafından kurulan S.S Dayanıklı Tüketim Malları ve Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi (MOBESKO), sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam ediyor. Kentin dev markası Kocaelispor’a şimdiye dek desteğini esirgemeyen MOBESKO, gerek bilet alarak gerekse forma bastırarak katkı sunmuştu. MOBESKO, zor günler geçiren Kocaelispor’u bu kez de yalnız bırakmadı.

 

DESTEK SÜRECEK

MOBESKO Yönetimi, Kocaelispor Kulüp Yönetimi’ni Site Yönetimi Binası’nda ağırladı. MOBESKO Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Başoğul, Yönetim Kurulu Üyeleri Ramazan Çokal ve Murat Aydın’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa, Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz ve yönetimi ile MOBESKO üyeleri katıldı. Programda konuşan MOBESKO Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Başoğul, Kocaelispor’a desteklerinin devam edeceğini söyledi.

MAÇLARA AİLEMİZLE GELECXEĞİZ

Başoğul, “Öncelikle Kulüp Başkanımız Bahri Beyi çabalarından ve azminden dolayı tebrik ediyorum. Kocaelispor arması için elinden geleni yapıyor. Bu anlamda KEV Tesisleri’nin devredilmesi konusunda kesinlikle Kocaelispor Kulübü’nün arkasındayız. Sitemizde bulunan üyelerimize dağıtılmak üzere Kocaelispor atkılarımızı aldık. Kocaelispor’un maçlarına çocuklarımızla birlikte geleceğiz. Daha önce de Kocaelispor’un arkasında olduk. Çeşitli çalışmalarla desteğimizi gösterdik. ‘1966 ruhuna 41 bin bilet hediye et!’ kampanyasına MOBESKO Ailesi olarak bizlerde katkı sunacağız. Desteğimiz maddi ve manevi her daim devam edecek” şeklinde konuştu.

 

4 TALEBİMİZ VAR

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz “Bizler şehrin her noktasında Kocaelispor’un konuşulmasını istiyoruz. Bizim 4 tane talebimiz vardır. bizim için en önemli olan karşılaşmalara gelinmesidir. İkincisi KEV tesislerinin devredilmesidir. Bu süreçte kimin haklı olduğuna inanıyorsanız bunu yüksek sesle dile getirilmesini istiyoruz. Bütün STK ile Kocaelispor’u birlikte yönetmek istiyoruz. Oluşmuş güven duygusuna herkesin dahil olmasını istiyoruz. MOBESKO’nun her mağazasında bayrak görmek bizim için çok değerlidir. MOBESKO imkan verdiği kadar destek vereceklerdir” açıklamasında bulundu. 

 

KEV TESİSLERİNİN DEVREDİLMESİ

KEV’de son durum hakkında bilgi veren Kocaelispor Başkanı Yavuz “Kötü gitmiyor. Bir kaç güne ihtiyaç vardır. Hafta içerisinde CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ile bir araya geldim. Sarıbay aynı zamanda KEV üyesidir. Bir daha istişare yapacaklardır. Vakıf mallarının devredilmesinde teknik sorunlar vardır. Vakıflar Genel Müdürlüğü yönünden araştırmalar yapılıyor. Bence sonuca çok yaklaştık. Oldu bitti değildir. İlk defa sonuca bu kadar yaklaştık. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, KEV Başkanı Zeynel Başlak’â da bu durumu anlatmış. Cengiz Sarıbay sokakta bu kadar talep gelmektedir söylemi çok önemlidir. Kocaelispor’un yanında durmaktadır. Bir hafta bizim için çok önemlidir” şeklinde konuştu.

 

41 BİN BİLET KAMPANYASI

Bilet kampanyası hakkında Yavuz “41 bin bilet bastırıldı. Bu biletleri bitirip sezon bütçesini hazırlamak istiyoruz. Borçların dışındadır bu durum. Taraftarı olmayan bir maça 41 bin kişi bilet alacak. Dış stad da 20 bin kişinin olmasını hedefliyoruz. Çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Kocaelispor’un bu kente verdiği duyguyu herkes ile paylaşacağız. 8 bin civarında kurumlardan bilet talebi vardır. 41 bin bileti bitireceğiz. Herkesi karşılaşmaya bekliyoruz. Bu şehrin markasına herkesin sahip çıkmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

***** 

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde her iki takımın taraftarı yan yana maç izlemesine rağmen, alınan bu karar üzüntü yarattı. Kocaelispor taraftarının Kartalspor deplasmanına gidemeyecek olması Yeşil Siyahlıları üzerken, Kartalspor yönetiminin, Kocaelispor taraftarının maça gelmesini istediğini ve karara şerh koydukları belirtildi. Açıklamada "Yasak kararı Kartalspor Kulüp başkanının şerh koymasına ve yasak konmaması konusunda ısrarına rağmen Kartal İlçe Spor Güvenlik Kurulu tarafından oy çokluğu ile alınmıştır" dedi

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat