Özdilek

Güncel

Yazıcıoğlu ölmedi, öldürüldü

BBP’nin merhum genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu davasının ertelenmesi üzerine BBP İl Başkanlığı, Kocaeli Adliyesi önünde basın açıklaması düzenledi.

17 Şubat 2015 Saat: 18:00
Yazıcıoğlu ölmedi, öldürüldü
Yazıcıoğlu ölmedi, öldürüldü

Büyük Birlik Partisi(BBP), Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte biri gazeteci 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan helikopter kazasıyla ilgili davanın duruşmasının ertelenmesi üzerine Kocaeli Adliyesi önünde basın açıklaması düzenledi. Açılması beklenen parti binasından yürüyerek adliye önüne gelen grup adına basın açıklamasını MKYK üyesi Serhat Duyar yaptı. Açıklamaya BBP İl Başkanı Nihat Yıldız, Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir, Alperen Ocakları Eğitim ve Eğitim Kültür Vakfı İl Başkanı Soner Yıldız ve partililer katıldı.


Serhat Duyar, davanın ertelenmesinin adaletsizlik olduğunu belirttiği açıklamasında, ülkemizde soğuk günlerin yaşandığını dile getirerek, “6 yıl önce yine böyle bir soğukta millete ateş düştü. Kendi istikbalini milletin istikbaline her zaman tercih ederek siyaset yapan Anadolu’nun öz evladı Alperenler’i yetim bıraktı. Devletimiz ve iktidar mensupları da Yazıcıoğlu ve arkadaşlarını karlar altında bıraktı” diye konuştu.


Muhsin Yazıcıoğlu davasının davasının sadece BBP’nin değil milletin davası, vatan meselesi olduğunu söyleyen Duyar, komplo teorilerinin peşinde olmadıklarını belirtti. Alperenlerin kendilerine yakışır bir durum sergilediklerini ifade eden Duyar, yaşanan olayın kaza olmadığı savunmalarına sebep olan 6 maddelik yazıyı okumasının ardından “Sadece 6 tane net şüphe aydınlatılmadan bu olaya kimse kaza diyemez. Bu 6 madde ile birlikte milletimizin bu ölüme yorumu da “’Yazıcıoğlu öldürüldü’ olmuştur” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat