Özdilek

Güncel

Yeni nişanlı genç kazada yaşamını yitirdi

Karamürsel’de motosikletle beton mikserinin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü kaldırıldığı hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

25 Ocak 2015 Saat: 11:03
Yeni nişanlı genç kazada yaşamını yitirdi
Yeni nişanlı genç kazada yaşamını yitirdi

Karamürsel Karapınar Mahallesi dört yol mevkiinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet ile beton mikserinin altında kalan kişi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre Mehmet Lütfi Göçmen (30) idaresindeki 34 UD 8859 plakalı beton mikseri, Karapınar Mahallesi dört yol mevkiinde yolun alt kısmından geçmekte olan İsa Yalçın Güvenaltın (30) idaresindeki 41 H 87 76 plakalı motosikletle çarpıştı.


BİR SÜRE SÜREKLENDİ

Kazada beton mikserinin altında kalan motosiklet ve sürücü bir süre sürüklendi. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan İsa Yalçın Güvenaltın Karamürsel Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan İsa Yalçın Güvenaltın, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. İsa Yalçın Güvenaltın’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırılırken acı haberi alan ailesi ve yakınları da hastaneye akın etti.

 

YAZA EVLENECEKTİ

Karapınar Mahallesi Muhtarı Rasim Güvenaltın’ın yeğeni, Muharrem ile Emine Güvenaltın çiftinin 5 çocuğundan biri olan İsa Yalçın Güvenaltın’ın Gölcük’te bulunan Ford Fabrikası’nda işçi olarak çalıştığı ve kısa bir süre önce nişanlandığı ve yaza ise evlilik hazırlığı yaptığı öğrenildi. Kazaya karışan beton mikseri sürücüsü jandarmama ekipleri tarafından gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat