Özdilek

Güncel

Yenimahalle Çocuk Kulübü Eğitime Başladı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Çayırova’da 3-6 yaş arası çocukların gelişimini ve okul öncesi eğitimini hedefleyerek başlattığı Çocuk Kulübü projesinin ikincisini hizmete sunan Çayırova Belediyesi, Yenimahalle Çocuk Kulübü’nde eğitimlere başladı.

Çocuk Kulübü Çiçek Açtı

3-6 yaş arası çocuklara özel bir eğitim yuvası oluşturarak hem çocuklara hem de velilere yönelik bir projeyi hayata geçiren Çayırova Belediyesi Çocuk Kulübü’nün ilk şubesini Yenimahalle’de hizmete açtı. Eğitim salonu, bekleme salonu, oyun grupları ve veli eğitim salonu ile geniş kapsamlı bir şekilde hazırlanan Çayırova Belediyesi Yenimahalle Çocuk Kulübü’nde 250 öğrenci ile eğitime başlandı. Yenimahalle Menderes Caddesi üzerinde hizmete açılan çocuk kulübü ile iki şubesinde eğitim veren Çayırova Belediyesi yaklaşık olarak 600 öğrenciye eğitim verirken, şube sayısını da arttırmayı hedefliyor. Çayırova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında şube sayısı arttırılarak çocuk kulüplerinin ilçe geneline yayılması planlanıyor. Ayrıca çocuk kulübü içerisinde bulunan oyun alanında eğitimler sonrası gönüllerince eğlenen çocuklar, arkadaşlık ve kaynaşma noktasında da gelişime ve eğitime tabi tutuluyorlar.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat