Özdilek

Spor

Yıldırım,Şampiyonları Ağırladı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33


                              
 
            Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, uluslar arası Taekwondo şampiyonasında 1. olan Berat Taşçı’yı ağırladı. 

 
          

  Edirne’de düzenlenen ve 10 ülkenin katıldığı Uluslar arası Taekwondo şampiyonasına tek sporcuyla katılan ve 38 kiloda uluslararası şampiyon olan Karamürsel Belediyespor sporcusu Berat Taşçı ve Kırıkkalde yapılan yarışmalarda dereceye giren sporcuları temsilen Onur Akbulut ile antrenörleri İsa Gündağ Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım’ın konuğu oldular.
 
            Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, uluslar arası şampiyonada elde edilen bu başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Sevgili yavrumuz uluslar arası bir yarışmada 1. olarak bizleri mutlu etmiştir. Kendisini ve hocasını tebrik ediyorum. Belediye bünyesinde çok kısa bir süre önce kurulan Taekwonda branşında yetişen bu yavrularımızın elde ettiği başarı çok önemlidir. Kendilerini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.”dedi.
 
            Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, uluslar arası şampiyon olan Berat Taşçı ve diğer yarışmalarda dereceye giren Taekwondoculara çeşitli hediyeler verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat