Özdilek

Güncel

Yıldız Konutları İhalesi 28 Şubat'ta

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut’un Yuvam Mevkisinde yapılacak olan Yıldız Konutlarının yapım ihalesi 28 Şubat Pazartesi günü yapılacak. 3 etaptan oluşan projenin tamamının tek seferde yapılacağı ihale, 11 blok, 656 daire ve çevre düzenlemesini içeriyor.
 
DÜKKÂN SATIŞLARI DA BAŞLADI
Büyükşehir Belediyesi kuruluşlarından Kent Konut tarafından 1 ve 2. etabı satışa sunulan Yıldız Konutlarının ihalesi 28 Şubat’ta gerçekleştirilecek. 44 bin metrekare alana sahip olan konutların ilk iki etabının büyük çoğunluğu satıldı. Merkeze yakınlığı ve muhteşem peyzajı ile ilgi gören konutlarda ayrıca dükkân satışlarına da başlandı.
 
SEÇENEKLER ÇOK
Yıldız konutlarında 1+1-(72 m²), 2+1- (112 m² -126 m²),  3+1 (134 m²-144 m²- 130 m²-161 m²), 4+1 (188 m²) metrekareler de daireler mevcut. Yapıların sağlamlığı ve güvenilirliği ön plana çıkan projede binaların dış görünümleri ve ilginç mimarisi de beğeni topluyor.
 
HER ŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ
Yıldız Konutları sakinlerine körfez manzarasıyla gece ve gündüz seyir keyfi yaşatacak. İçerisinde yapılacak olan alışveriş merkezleriyle site sakinleri tüm ihtiyaçlarını yaşam alanından çıkmadan karşılayabilecek. Günün yorgunluğunu site içerisindeki yeşil alanlarda, sosyal tesiste atabilecek. Aileler çocuk oyun alanlarında çocuklarıyla beraber doyasıya vakit geçirmenin tadına varacak.
 
ÖRNEK DAİRE
Proje ile ilgilenenler konutların tüm özelliklerini taşıyan 4+1 188 m²’nin örneği olarak yapılan örnek daireyi haftanın yedi günü sabah 10:00 ile akşam 20:00 saatleri arasında inşaat alanında görebilir ve proje hakkında bilgi alabilirler. Ayrıca www.kentkonut.com.tr adresinden de projeler incelenebiliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat