Özdilek

Güncel

Yurtta yangın paniği

İzmit Kadıköy Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren, Özel Hayat Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu’nda sabah saatlerinde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. İçeride mahsur kalan öğrencileri itfaiye kurtardı.

31 Ocak 2015 Saat: 17:52
Yurtta yangın paniği
Yurtta yangın paniği

İzmit Kadıköy Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde hizmet veren Özel Hayat Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu’nda sabaha saatlerinde neden çıktığı henüz belirlenemeyen yangın panik yarattı. Zemin ile birlikte 8 katlı olan binanın 6. katında, yangın çıktığını gören yurt yetkilileri ve öğrenciler, hemen kendilerini dışarıya attı.  Durum itfaiye ekiplerine bildirildikten sonra heyecanlı bir bekleyiş başladı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına hem merdivenli araçlarla, hem de içerden itfaiye erleri ile müdahalede bulundu. Bu esnada yangın çıkan katta ve bir üst katında mahsur kalan 2 öğrenci olduğu görüldü.

 

ÖĞRENCİLER TAHLİYE DİLDİ

İtfaiye ekipleri öğrencilerden birini merdivenli araç ile kurtardı. En üst katta yangın nedeniyle mahsur kalan öğrenci ise yangına içerden müdahalede bulunan bir itfaiye eri tarafından maske verilerek dışarıya çıkarıldı. Bölge sakinlerini de korkutan yangın yaklaşık 40 dakikalık bir çalışma sonucu kontrol altına alındı. Ara tatil nedeniyle yurtta pek fazla öğrencinin bulunmadığı öğrenildi. Yangından kurtarılan 2 bayan öğrenci Seka Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ve itfaiye ekipleri, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat