Özdilek

Güncel

Zeki Aygün Hız Kesmiyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33
 

Zeki Aygün çalışmalarına hız kazandırdı.

Esnaf ve sivil toplum kuruluşlarına bir dizi ziyaret gerçekleştirmek amacıyla Kandıra’ya giden Aygün çok sıcak karşılandı.

Önümüzdeki genel seçimlerin halkın iradesine ipotek koymaya kalkan tabelaları farklı eylemleri aynı olan bir takım zihniyetlerle, Türkiye’nin aydınlık yarınları için çalışanlar arasında geçeceğine değinen Aygün; çok hassas bir dönemden geçmekteyiz Türkiye’nin kaybedecek ve duraklayacak zaman lüksü olmadığına değindi.

Kandıra ilçesi ziyaretlerinde Ak Parti kurucu teşkilat mensuplarına ayrı bir önem gösteren Aygün, Biz bir bütünün parçalarıyız. Mensubu olduğumuz siyasi misyon, toplumun tüm katmanlarını aynı ideal birlikteliği altında birleştirebilecek kudrete sahiptir. Bizim misyonumuzda şahıslardan önce özlemini kurduğumuz ve gayret sarf ettiğimiz Büyük Türkiye ideali var. Birbirimize kırılacak ve gücenecek vaktimiz dahi yoktur. Kalp kıran, şahsi ihtirasları peşinde heva ve heveslerine uyanları bu halk er yâda geç cezalandıracaktır. Millet için gayret gösterenleri de mükâfatlandıracaktır. Bu gün kalplere girmek ve gönül kazanmak günüdür. Diyerek birlik mesajları verdi. Teşkilatlardan daha çok gayret sarf etmelerini istedi.

Aygün’ün ziyaretleri esnasında Kandıra’nın kanaat önderleri ve siyasette duayen olmuş insanlara da uğraması gözlerden kaçmadı

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat